15 DE ABRIL EN RAZZMATAZZ

120415-razz15 DE ABRIL EN RAZZMATAZZ

reservas 8€ / 10€ taq
20:00 h

BAD DAY

Todo empezó cuando Guillem, como guitarra y cantante y Oscar a la batería empezaron a tocar juntos. A ambos les encantó la relación musical que tenían. Conocieron a Edgar, que tocaba el bajo y dieron varios conciertos. El 2011 fue un año de bastantes cambios estructurales, pero finalmente el grupo se hizo estable. En sus canciones, Guillem toca la guitarra y canta, Edgar toca el bajo, Oscar la batería, y Pablo se centra en los sintetizadores y teclados. www.myspace.com/thebaddayband www.Facebook.com/BadDayBand

UNIVERS

Univers, és un grup de pop/pop-rock amb pinzellades electròniques, radicat entre Barcelona i Girona i nascut a finals de 2011. La banda està formada per: Mireia Zamora (cantant), Toni Carmona (baixista), Eric Gutierrez (bateria) i Gerard Alcacer (guitarrista). Univers utilitza el català per a totes les seves composicions. Actualment treballan en la composició del seu primer treball discogràfic i que veurà la llum, amb tota probabilitat, en el decurs d’aquest 2012.

www.facebook.com/universmusica

CONTRACORRENT

ContraCorrent es un grup jove de la comarca d’Osona, amb una solida formació musical, que neix l’any2010. Des de la seva presentació al Festival “Festus” de Torelló, al Juliol de2011, han actuat mantenint un estil Pop-Rock , en els seus concerts on alternen els covers de temes coneguts amb els seus propis temes. El passat mes de Novembre van publicar la maqueta del seu tema “Vull estar amb tu”.

www.facebook.com/ContraCorrent